Szállítási információk

 

 

Kiszállítás futárszolgálattal

A csomagok kiszállítását az Express One Hungary Kft. futárszolgálata végzi. Ha a megrendelt árut átadtuk a futárszolgálatnak kézbesítésre, értesítést küldünk számodra, ez azt jelenti, hogy a rendelésed a következő munkanapon kézbesítésre kerül.

Szállítási címnek, minden esetben olyan címet adj meg - a rendelés leadása során - ahol a várható szállítási napon - hétköznapokon 8 és 17 óra között - mindig tartózkodik valaki, aki a csomagot átveszi és a rendelés ellenértékét kifizeti (amennyiben azt még korábban nem tette meg átutalásos vagy más módon).

 

Sikertelen kézbesítés esetén futárunk értesítő etikettet hagy a helyszínen és következő munkanapon újabb kísérletet tesz a csomag átadására, ugyanis tarifáink két kézbesítési kísérlet díját tartalmazzák.

 

 

 

A szállítás díjai

A szállítás díja Magyarország területén - előreutalás esetén - bruttó 950 Ft csomagonként, utánvétel esetén pedig bruttó 1300 Ft. Szállítási díjat nem számolunk fel abban az esetben ha a rendelés buttó (ÁFÁ-s) végösszege meghaladja a 25.000 Ft-ot.
 

A termékek szükséges csomagolási költségeket - a rendelés értékétől függetlenül - nem számítjuk fel.
 

A rendelésed ellenértékét utánvéttel, átutalásos fizetéssel, személyesen készpénzzel vagy paypal-os fizetéssel egyenlítheted ki. Az utánvét összegét a csomagot átadó futárnak fizeted ki, mely összeg tartalmazza az áruszámla összegét és a szállítási költséget. Átutalásos fizetés esetén csak akkor küldünk számlát, ha az általad megrendelt termék/ek már rendelkezésünkre áll raktárkészletünkben. Az átutalásos számlát e-mailen küldjük meg a megadott e-mail címre. A szállítást abban az esetben kezdjük meg ha a vételárat a bankszámlánkon jóváírták.

 

 

Személyes átvétel 

Lehetőséged van a rendelésed átvenni személyesen is a Győri bemutatótermünkben előre egyeztetett időpontban.
Bemutatótermünk címe: 9011-Győr (Győrszentiván) Déryné út 75.
Az átvétel időpontjáról mindenképp egyeztess a +3620 50 50 800-as telefonszámon.