Rendelési információk

Rendelés leadás e-mail-en keresztül
 

Nagyobb vagy egyedi rendelésed leadhatod e-mailben is. Küldd el a megrendelni kívánt termék pontos leírását és darabszámát, mi elkészítjük az árajánlatot és elküldjük neked. Ha webáruházunkban egy termék nem elérhető, akkor azt a következő módon tudod megrendelni:
 

- küldd el nekünk e-mailben a rendelni kívánt termék cikkszámát és darabszámát. (a termék cikkszámát a terméklapon találod meg)
Rendelésed az info@livolo.hu e-mail címre küldd el.
 

Hogy miért van szükség a cikkszámra?
 

- ez alapján azonosítjuk be a terméket és ha a cikkszámot elküldöd, akkor biztos, hogy az általad választott terméket fogod kapni.
 

Lehetőséged van igényeidnek megfelelően összeállítani bizonyos termékeket, ilyenkor rendelés előtt minden esetben egyeztess velünk. (Vannak beépítő keretek és különböző funkciójú érintőpanelek, amelyeket tetszés szerint variálhatsz, igényeidnek megfelelően tudod összeállítani a számodra megfelelőt)
 

 

Nagyobb rendelés leadásnál a szállítási idő max. 15 munkanap lehet, de a rendeléskor a pontos szállítási határidőt tudatjuk veled.


 

Fizetési feltételek rendelés leadás esetén

 

200.000 Ft feletti megrendelések esetén a rendelési összeg 50%-át előre kérjük fizetni. A fennmaradó összeget a termékek szállításakor kell kiegyenlíteni. 

500.000 Ft feletti rendelés leadása esetén egyedi megbeszélés tárgyát képezi a fizetési feltétel.

 

Bármilyen kérdés merülne fel a rendeléssel vagy a rendelni kívánt termékkel kapcsolatban, hívj minket a +3620 50 50 800-as telefonszámon vagy küldj sms-t és visszahívunk.