Luxus valamennyi helyiségbe: érintőkapcsolók a lakásban

Észrevetted már, hogy néha kissé igazságtalanul bánunk az olyan helyiségekkel, mint a fürdőszoba vagy a konyha? Hogy miért? Talán azért, mert a lakás központi része a nappali: ide vezetjük be a vendégeket, itt töltjük az időnk nagy részét, ezért ennek a szobának sokkal nagyobb figyelmet szentelünk – olyan ez, mint egy kirakat, ahol megmutatjuk magunkat.

Egy kis luxus minden helyiségnek jár

Ideje szakítani azzal a rossz hagyománnyal, hogy a lakás bizonyos helyiségeivel mostohábban bánunk, mint adott esetben a nappalival, hisz csak úgy teremthetünk egységes stílust az otthonunkban, ha odafigyelünk az apró részletekre, így például a villanykapcsolókra is. A konyha és a fürdőszoba éppúgy „megérdemel” egy elegáns LIVOLO érintőkapcsolót, mint a lakás többi szobája, még akkor is, ha ezekben jóval kevesebb időt töltünk. Hiszen egy igazán stílusos lakásban valamennyi részlet a helyén van, és erre már a tervezés során érdemes gondolni, ha igazán egységes és modern hatást szeretnél elérni.

A speciális igények sem jelentenek akadályt

A LIVOLO kapcsolók között olyan speciális igényeket kielégítő darabokat is találhatsz, amik ideálisak mind a konyhába, mind pedig a fürdőszobába. És hogy miért nem jó akármilyen kapcsoló ezekbe a helyiségekbe? Elsősorban a magasabb páratartalom miatt, hiszen ennek következtében jóval nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint a többi helyiségben.
A LIVOLO cseppálló érintőkapcsolói megakadályozzák a zárlat kialakulását, míg a hátlapi panel szénszálas borítása fokozottan tűzállóvá teszi a kapcsolókat. Hogy ezek csak száraz technikai részletek? Elsőre talán így tűnhet, de a dizájn mellett a biztonság sem elhanyagolható tényező – lehet egy villanykapcsoló akármilyen elegáns vagy exkluzív, ha az alapvető biztonsági követelményeknek nem felel meg.

A LIVOLO érintős villanykapcsolóival nem kell kompromisszumot kötnöd: a szemet gyönyörködtető kristályüveg kivitel olyan új technológiákkal párosul, amiknek köszönhetően a kapcsolók nem csak szépek, de a legnagyobb biztonságot is nyújtják Neked.