Livolo – A részletektől az egészig

Az ördög a részletekben rejlik – mindannyian ismerjük a mondást, és lássuk be, sok igazság van benne. Hiszen azok a bizonyos részletek sok mindent eldönthetnek, és el is árulnak rólunk, ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan választjuk meg őket.

Fontosak a részletek

Biztosan te is vezettél már körbe a lakásodban egy ismerőst, egy barátot, vagy, igen, a pasit/lányt, akit randira hívtál magadhoz. Így biztosan a kínos mentegetőzéseket is ismered – azt a kellemetlen szituációt, amikor előkerül egy pár koszos zokni a fotel mélyéből, vagy a felpúposodott parketta miatt szabadkozol. Valójában nem nagy ügy, téged mégis zavarba hoz, hiszen félő, hogy a másik az alapján ítél majd meg téged, amilyen látvány fogadja. (Eltekintve persze attól, ha a lakás a feje tetején áll, mert akkor jogos a feltételezés, hogy te vagy a káosz ura.)

De térjünk vissza a részletekhez, hiszen ezek mutatják meg igazán, hogy milyen is vagy. Konzervatív vagy bohém? A luxust szereted, vagy inkább a lazább stílust? És a kérdések sorát még hosszan folytathatnánk.

Amikor minden részlet a helyére kerül

Nehéz olyan kiegészítőt találni a lakásunkba, ami mindenféle stílushoz egyaránt passzol, és olyan egyedi dísze az otthonunknak, amire büszkék lehetünk, és ami minden részletében illik hozzánk.
A Livolo érintőkapcsolói pontosan ilyenek. Elegáns a hálónk? Kissé bohémre sikerült a nappalink? Úgy néz ki a konyhánk, mint amit használnak is? Netán egységes stílus uralja az egész lakást, és szeretnénk olyan kapcsolót, ami nem lóg ki az enteriőrből? Akkor kétségkívül a Livolo az a kapcsolómárka, ami minden felsorolt feltételnek megfelel.
A részletekre visszatérve: a Livolo termékei azért sem okozhatnak csalódást, mert bármire is van szükségünk, minden funkcióhoz találunk kapcsolót a cég kínálatában. Akár egypaneles érintőkapcsolóra van szükségünk, akár fényerő-szabályozósat szeretnénk, egyik sem akadály. És mivel valamennyi kapcsolónk külső megjelenése ugyanolyan lesz, így a részletek is a helyükre kerülnek.