Játssz bátran a fény-árnyékkal!

Reggel senki nem szeret arra ébredni, hogy a szemébe tűz a nap, a ködös őszi-téli napokon pedig annyi fényt szeretnénk a lakásba engedni, amennyit csak lehetséges. A sötétítőfüggönyök ugyan dekoratívak, és remek kiegészítői lehetnek a nappalinak vagy a hálószobának, de – válasszunk bármilyen sötét árnyalatot is – soha nem lesznek olyan hatékonyak, mint egy redőny.

Kevés fény vagy sok, te döntesz!

Az éltető fényre ugyanolyan szüksége van a szervezetünknek, mint a táplálékra. Hol többre, hol kevesebbre, de fény nélkül a hangulatunk is sokkal nyomottabb, és megesik, hogy kedvünk sincs semmihez. Máskor viszont túl sok jut belőle, és a pihenésünket teszi tönkre a reggeli fényár, márpedig ha nem alszunk eleget, az az egész napunkra rányomja a bélyegét. Szerencsére az otthonunkban könnyedén találhatunk megoldást a problémára – csupán egy redőnyt kell beszereznünk, és máris csak annyi fényt engedünk be, amennyire éppen vágyunk. Reggel kizárhatjuk a bántó napsugarakat, a nyári kánikulában enyhíthetünk vele a benti forróságon, egy borongós napon pedig teljesen felhúzhatjuk, így engedve utat a kellemes fénynek.

Redőny, az ódivatú?

Persze, akadnak, akik a redőnyt valamilyen ódivatú és idejétmúlt eszköznek tekintik. Talán azért, mert még élénken él bennük a műanyag húzózsinór, amivel le- és föl lehetett engedni, és emlékeznek arra a zörgő-recsegő hangra, amit hallatott közben. Pedig a mai modern redőnyök már igen távol állnak ettől, és le-föl húzogatnunk sem kell őket, hiszen erre is születtek már modern, 21. századi megoldások.

Játssz kedvedre a fény-árnyékkal!

Nem csak a redőnyök külleme változott sokat a megjelenésük óta, de már az irányításukra is modern, kifinomult technológia áll a rendelkezésre. A LIVOLO divatos, fekete vagy fehér kristályborítású redőnykapcsolóival Te is kedved szerint állíthatod a redőnyt – nem kell erőlködnöd, és elfelejtheted az idegesítő hangot is.
A LIVOLO finom mozdulatokkal irányítható redőnykapcsolóinak tükröződő felülete nem csak a szemet gyönyörködteti, de megtapintani is kellemes élmény. Válassz egy feketét vagy fehéret, és élvezd, ahogy változik a fény a lakásban, hiszen ott állíthatod meg a redőnyt, ahol csak szeretnéd.