Váltókapcsoló, hogy szabadon kapcsolhass

Közzétette admin 2015/11/20 0 Kommentek

Váltókapcsoló, hogy szabadon kapcsolhass

 

Túl hosszú a folyosó? Több bejárata is van egy helyiségnek? Az emeletről is jó lenne felkapcsolni a lenti villanyt? Ha ezekre a kérdésekre a válaszod igen, akkor Neked egy Livolo váltókapcsolóra van szükséged, amivel kényelmesen irányíthatod a világítást két vagy akár több különböző helyről is.

 

Milyen helyiségekben praktikus egy váltókapcsoló?

Mint ahogy már a bevezetőben is utaltunk rá, egy váltókapcsoló azokban a helyiségekben tesz jó szolgálatot, ahol a lámpát két vagy több helyről is jó lenne vezérelni. Ilyen lehet egy hosszabb folyosó vagy egy lépcsőház, hiszen ezek túl nagyok ahhoz, hogy akár csak egy időzített kapcsolóval meg lehessen oldani a problémát.

 

Ilyen esetekben praktikus, ha az adott szoba mindkét végén elhelyezünk egy-egy kapcsolót úgy, hogy mindkettő ugyanazt a lámpát vezérelje. Így amikor belépünk, mondjuk, a folyosóra, fel tudjuk kapcsolni a világítást, miután pedig végig sétáltunk rajta, egyszerűen lekapcsolhatjuk a fényforrást egy másik kapcsolóval, és nem kell visszarohangálnunk az elsőhöz.

 

Akár több különböző helyről is irányíthatunk

A Livolo rendszerével az is lehetséges, hogy egy helyiség világítását akár négy-öt különböző helyről is vezéreljük. Bár erre valószínűleg ritkán van szükség, de ha mégis, akkor ez sem akadály.

 

Ehhez csupán annyit kell tenni, hogy a váltókapcsolókat összeprogramozzuk, vagyis összehangoljuk a működésüket, amihez a használati útmutatóban minden instrukciót megtalálunk.

 

Ráadásul a Livolo váltókapcsolók dupla és távirányítós kivitelben is kaphatóak, így valóban a legnagyobb kényelmet nyújtják nekünk – a távirányítós vezérlésnek hála például távolabbról is kapcsolgathatjuk egy adott helyiség lámpáit.

 

 

Váltókapcsolók elegáns köntösben

Sokszor elmondtuk már, de nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a Livolo család valamennyi tagját – így a váltókapcsolókat is – ugyanaz a magas minőség és tökéletes megmunkáltság jellemzi.

 

A Livolo váltókapcsolói a már jól ismert kristályüveg borítást, valamint fekete és fehér kivitelt kaptak, de a többi előnyös Livolo tulajdonságról sem kell a vásárlóknak – így Neked sem – lemondaniuk.

Szólj hozzá te is!