Távirányítós redőnykapcsoló a tökéletes kényelemért

Közzétette admin 2016/01/06 1 Kommentek

Távirányítós redőnykapcsoló a tökéletes kényelemért

 

A redőny az egyik leghatékonyabb árnyékolástechnikai megoldás, amit egyre több háztartás próbál ki azért, hogy az ott élők megfelelően szabályozni tudják a beeső fény mennyiségét.

 

Nyáron a házak és lakások nap felőli helyiségeit a redőny védi, frontvonalban de leeresztve a meleg és a hideg időben is fontos szerepet kap a hőszabályozás során.

 

 

 

Kint a meleg, bent a meleg

 

Egy minőségi redőnnyel a rekkenő hőségben távol tarthatjuk a kinti kánikulát, a fagyos időkben pedig csapdába ejthetjük a belső tér fűtésével megtámogatott meleget.

 

Az egyetlen hátrányt talán csak a sokak számára ismert monotonitás jelenti: minden egyes nap gondoskodni a redőny működtetéséről. Fel és le, fel és le… Milyen jó volna, ha létezne egy könnyebb megoldás, nem igaz?

 

Aki ezen a dilemmán gondolkodik, annak van egy jó hírünk: a távirányítós redőnykapcsolók ma már elérhetők, és kiváló minőséget kapunk megfizethető árért cserébe.

 

 

Hogyan működik a távirányítós redőnykapcsoló

 

A távirányítós redőnykapcsoló előnye, hogy nemcsak kényelmes a használata, de a segítségével időt is takaríthatunk meg.

 

Akinek van otthon redőnye, és manuálisan (önerővel, saját kézzel) állítja be minden nap, az pontosan ismeri a teendőket az éjszakára lehúzott redőnyt reggel felhúzzuk, este pedig leeresztjük.

 

A LIVOLO által kínált távirányítós redőnykapcsoló azonban nemcsak egy-, hanem rögtön képféleképpen is megkönnyíti a felhasználók életét: a falra szerelhető érintőkapcsolós panel segítségével sokkal könnyebb irányítani a redőny mozgását, a beprogramozható távirányítóval pedig távolabbról is kezünkbe vehetjük az irányítást.

 

 

A divatos megoldáshoz elégedettségi garancia is dukál

 

Hogy miért előnyös ez? Azért, mert nem kell odamennünk minden egyes alkalommal az ablakhoz, hiszen a redőny a konyhából, a fotelból vagy épp az ágyból is irányítható.

 

A LIVOLO webshopjában megtalálható távirányítós redőnykapcsolók ráadásul divatosak, és az elégedettségi garancia pedig biztosítja, hogy vásárlóink visszaválthassák vagy becserélhessék a számukra nem tetsző terméket.

 

Ahogy az angol mondja: ez egy igazi win-win szituáció, ahol a fogyasztó nem veszíthet.

1 Kommentek

Gréczi Imre:
2020/03/29, 08:14:23 PM, livolo.hu
Válasz

A távírányítós redőnykapcsoló egyben Wifis is? Okosotthon rendszerhez szeretnék redőnykapcsolót.

Szólj hozzá te is!