Távirányítás a teljes kényelemért

Közzétette admin 2016/04/25 0 Kommentek

Távirányítás a teljes kényelemért

 

Otthon és kényelem – talán nincs két szó, ami ennél jobban összefonódott volna. A lakásunk az a menedék, ahová nap mint nap elbújunk a világ elől, és ahol kipihenjük a munka, a ház körüli teendők, vagy a tanulás fáradalmait.

 

Ez a biztonságos zug, ahová vissza tudunk vonulni, attól lesz igazi otthon, ha abban minden a saját ízlésünket tükrözi, és a kényelmünket szolgálja, még az olyan, talán apróságnak tűnő dolgok is, mint a villanykapcsolók, vagy éppen a redőnykapcsolók.

 

 

Távirányítóval a kényelemért

 

Most, hogy egyre rövidebbek a nappalok, és a rossz idő miatt kevesebbet mozdulsz ki otthonról, biztosan jólesik az estéket a kanapédon tölteni a kedvenc könyveddel és egy csésze forrón gőzölgő kakaóval. És amikor végre kényelmesen elhelyezkedsz, pont akkor kellene egy kicsivel több fény, vagy akkor kellene felkapcsolni egy másik lámpát is.

 

A jó hír az, hogy nem kell tovább bosszankodnod az ilyen és ehhez hasonló helyzetek miatt. Elég csak a Livolo távirányítós érintőkapcsolóit vagy redőnykapcsolóit választanod, és akár a fény erején szeretnél állítani, akár több lámpát akarsz felkapcsolni, könnyedén megteheted a kanapéd kényelméből.

 

 

Milyen Livolo termékeket vezérelhetsz távirányítóval?

 

A Livolo termékei közül mind az érintőkapcsolókat, mind pedig a redőnykapcsolókat vezérelheted távolról, ehhez csak egy Livolo távirányítóra van szükséged. Sőt, még a fényerő-szabályozós kapcsolóknál is lehetőséged van arra, hogy a fotelből állíts rajtuk – ha túl sötét van, csak egy mozdulat, és máris fényárban úszik a lakás, ha inkább félhomályba burkolóznál, az is csak egy érintés.

 

Az sem okoz majd problémát, ha a szomszéd helyiségben szeretnéd lekapcsolni a lámpát, hiszen akár harminc méter is lehet a távirányító hatósugara. Így például a konyhába sem kell kimenned, ha égve felejtetted a villanyt, mert a akár a nappaliból is leolthatod.

 

Mivel a Livolo kapcsolói mind érintéssel, mind pedig távirányítóval vezérelhetőek, így semmiben nem kell kompromisszumot kötnöd. Ha úgy tartja kedved, felkapcsolhatod a lámpát érintéssel, ha lusta vagy elmenni a kapcsolóig, akkor pedig használhatod a távirányítót.

Szólj hozzá te is!