Szép, dekoratív villanykapcsoló? Akkor Livolo!

Közzétette admin 2017/08/22 0 Kommentek

Szép, dekoratív villanykapcsoló? Akkor Livolo!

 

Otthonunk szépsége és biztonsága egyaránt fontos számunkra, és ez igaz a teljes belső enteriőrökre is, és az egyes terekben fellelhető, apróságnak tartott tárgyakra és lakás-kiegészítőkre is. Egy villanykapcsoló azonban jóval több lehet használati tárgynál ma már. Hiszen ha jól megválasztjuk a stílust, a dizájnt – akkor akár már otthonunk díszévé, mintegy dekoratív kiegészítőjévé is előléphet egy szebb villanykapcsoló, melyekből ma már számtalan szín – és formavariáns létezik, az innovatív anyagokról nem is beszélve! Korunk egyedi technológiai fejlesztéseinek köszönhetően egyre több különleges anyag kerül be az építészetbe és a belsőépítészetbe is.

 

Ki gondolta volna például még néhány évtizeddel, vagy akár csak néhány esztendővel ezelőtt, hogy vízálló fapadlókat fogunk letenni a fürdőszobában, vagy porrá őrölt öntött márványból lesz majd a mosdókagylónk?

 

 

A villanykapcsolók szintúgy nem kismértékű átalakulásának lehettünk szemtanúi: a Livolo villanykapcsolók például már nem csak üvegből, hanem a speciális kristályüvegből készülnek, melynek edzett üvege tökéletesen tűzálló, érintőkapcsoló rendszere pedig érzékeny intelligens érintőkapcsoló rendszer, mellyel mindössze egyetlen érintéssel tudjuk szabályozni a fényforrás bekapcsolását és a fényerősséget. A gyönyörű dizájn pedig alkalmazkodik a legújabb divattrendekhez, és az időtlen lakberendezés jegyében mind a letisztult, tágasságot sugalló fehér, mind a vagány és elegáns fekete, mind pedig a high-tech futurisztikus ezüst árnyalatokkal egyaránt feldobhatjuk falainkat. A Livolo innovatív gyöngyszemei által ugyanis otthonunk illetve irodánk vagy szalonunk falait különleges dekorációk díszítik majd, nem elfeledkezve arról, hogy mind műszakailag, mind pedig a technikai fejlesztés szempontjából korunk kényelmét tökéletesen tükrözik. Egy finom érintés, és máris a számunkra ideális fényerősségben pompázik a helyiség!

Szólj hozzá te is!