Szabályozd, ahogy szeretnéd!

Közzétette admin 2016/02/23 0 Kommentek

Szabályozd, ahogy szeretnéd!

 

Az, hogy mennyi fényre van szükségünk, nagyban függ az aktuális hangulatunktól. Egy fárasztó nap után senki nem vágyik egy fényárban úszó lakásra, sokkal inkább kellemes félhomályra, és arra, hogy bekuckózzon a kedvenc fotelébe egy csésze forró teával.

Olvasáskor viszont nem árt, ha látjuk is azokat a fránya apró betűket, ezért sokszor minden fellelhető lámpát felkapcsolunk a nappaliban.

 

 

Fény a hangulatunkhoz igazítva

 

A szükséges fény mennyiségét kétféleképpen szabályozhatjuk. Egyrészt úgy, hogy több, egymástól független fényforrást helyezünk el a lakásban, és mindig annyit kapcsolunk föl belőlük, amennyire éppen szükség van. Ha világosságot akarunk, akkor a csillár mellé az olvasó- és az egyéb díszlámpákat is beüzemelhetjük, ha pedig meghittebb hangulatra vágyunk, akkor elegendő csak a kis fényforrásokat bekapcsolni.

 

A másik lehetséges mód a fényerő-szabályozós villanykapcsoló, amivel az éppen aktuális „szükségletünkhöz” igazíthatjuk a világítás erősségét, ráadásul mindezt egyetlen mozdulattal tehetjük meg, anélkül, hogy az egész nappalit körbe kellene járnunk. Praktikus, nem igaz? De még mennyire!

 

 

Szabályozd kedvedre a LIVOLO-val!

 

A LIVOLO fényerő-szabályozós érintőkapcsolói ugyanazt az eleganciát és modernitást képviselik, mint a márka többi terméke. A kapcsolók kristályborítása, valamint a három klasszikus szín, a fekete, a fehér és az ezüst bármilyen helyiség méltó ékköve lehet, a praktikumról már nem is beszélve, amit a technológia nyújt a felhasználók számára.

 

Legyen szó bármilyen szabályozható(dimmer) fényforrásról, így a LED izzókról is, egyetlen érintéssel csökkentetjük vagy növelhetjük a fényerejüket, annak megfelelően, hogy mire vágyunk éppen. Így a sokak által eddig csupán filmekben látott technológia akár a Te otthonodnak is része lehet, hogy kedvedre áraszthasd el fénnyel a nappalit, netán az egész lakásodat, vagy épp ellenkezőleg, hogy jótékony félhomályba burkolózz.

 

A LIVOLO fényerő-szabályozós(dimmer) érintőkapcsolóit a lakberendezők is szívesen használják ha modern, ugyanakkor időtálló enteriőrt szeretnének létrehozni.

 

Nézd meg tesztjeinket a szabályozható LED fényforrásokról!

Szólj hozzá te is!