Otthonunk biztonsága a gyönyörű, egységes és letisztult Livolo kapcsolókkal

Közzétette admin 2016/06/20 0 Kommentek

Otthonunk biztonsága a gyönyörű, egységes és letisztult Livolo kapcsolókkal

 

A víznek, párának, sőt még a tűznek is ellenálló Livolo érintőkapcsolókkal megbízható minőséget és technológiát vihetünk be otthonunkba, pláne ha kiemelten kezeljük családunk és otthonunk biztonságát.

 

Ez nem mindennapi dolog egy áramkörbe kötött érintő kapcsolónál, ugyanis rossz anyagválasztás esetén a pára rongáló hatással lehet az áramkörökre, s akár a penészgombák megjelenését is okolhatja.

 

 

A Livolo kapcsolói azonban cseppállóak, ami nem jelent nyilván 100%-os vízállóságot, de a magasabb páratartalmú vizes helyiségekben – mint amilyenek a fürdőszoba és a konyha területei – kitűnően megállják a helyüket. A Livolo ugyanakkor nem csupán érintőkapcsolókat, hanem többek között konnektorokat és redőnykapcsolókat is gyárt, melyeket nagy biztonsággal alkalmazhatunk az egész lakás minden területére is akár – teljesen biztonságosan. Ráadásul egyforma, azonos designt vihetünk végig akár a teljes enteriőrön, melytől az összkép még szebb, még egységesebb hatást kelt majd.

 

Egyedi elképzeléseinket is könnyedén megvalósíthatjuk a Livolo biztonságos és dekoratív termékeivel, melyekkel ugyanakkor a minőségre sem lesz majd semmi panaszunk:

 

Mivel ezek a termékek valóban minőségi anyagokból lettek legyártva, - nem csupán a garancia idejéig tart a szavatosságuk, mint annyi más terméknek manapság, sajnos – így érdemes ezt választanunk otthonunkba, még akkor is, ha netalán picivel drágábbak ezek, mint más, hasonló villanykapcsolók, de otthonunk biztonsága bizonyára mindannyiunknak megér ennyit!

 

Arról pedig nem is beszélve, hogy a Livolo kapcsolók esetében nem csupán a biztonság és a praktikum lesznek azok az érvek, amelyek a legtöbbet nyomnak majd a latban, hanem ezeknél a termékeknél igencsak figyelemre méltó a külcsín is: gyönyörű, letisztult design, minimál enteriőrökbe, melyet több színből – akár a trendi, high-tech matt ezüstszürkéből is kérhetjük a Livolo kapcsolóinkat.

 

Tipikusan olyan kapcsolók ezek, melyet nem elrejteni kíván az ember, hanem mintegy dekorációs elemként, díszként szívesen előtérbe helyezünk.

Szólj hozzá te is!