Modern fekete villanykapcsoló

Közzétette admin 2016/03/24 0 Kommentek

A sokszínű fekete

 

Állítják a feketéről, hogy nem szín. Azonban a feketének minden szín jól áll, bármivel kombinálható, és kiemel mindent, ami egy kicsit is különbözik tőle.

 

Sokan félnek feketét használni lakberendezésben, pedig nyitni kell az újdonságok felé, a lakberendező blogok számos gyönyörű megoldásról tanúskodnak, érdemes utánanézni. Ha igazi minimalista designt szeretnénk a lakásunkba, főleg a feketéből, fehérből és a kettő között lévő árnyalatokból kell építkeznünk.

 

 

A minimal stílus nagyban függ a részletektől: mindentől meg kell szabadulni, amitől letisztultabb látványt hozhatunk létre. Ilyenek példáuk a fiókgombok, amik helyettesíthetők más megoldásokkal, a képkeretek helyett csak üveglapok, vagy vászonfotók, a hagyományos villanykapcsolók helyett a Livolo remekművei.

 

A minimal design jegyében készült lakás magával vonz egy életstílust. A praktikumra, egyszerűségre, egyben a kényelemre és luxusra való törekvés irányzata ez. A Livolo kapcsolók és konnektorok pontosan ezeknek a modern irányelveknek a szülöttei. A kristályüveg szerkezetű kapcsolók finoman megmunkált luxuskivitelben készültek, így díszévé válik a falaknak. Sötét, fekete felületen a fekete kapcsolót, de, ha a kontrasztokra épül a koncepció, a fehéret is bátran lehet használni.

 

 

A kényelem szolgálatában érintő-, és távirányítós kapcsolókat is találhatunk a kínálatban. A fényerőszabályozható kapcsolókat mindenképp ki kell használni, a minimal designt igazán teljessé már csak az okos világítástechnikai megoldások teszik. Rejtett led fényforrásokkal tarkíthatjuk a bútorok, kiegészítők megjelenését, televízió mögé, tükör, képek köré, vagy bútorok aljára ugyanúgy el lehet helyezni egy-egy ledszalagot, az eredmény káprázatos lesz! A fekete bútorokat a fehér fényforrások teszik igazán dekoratívvá.

 

Szerencsére a Livolo kapcsolók használatával mindezt biztonságosan, és kényelmesen tehetjük meg. Aki inkább a saját kezével építi, szépíti az otthonát, egyszerűen átszerelheti a kapcsolókat, a régi helyére pontosan illeni fog. A Livolo vigyáz ránk: kapcsolói karc-és törésálló, zárlatmentes termékek, így nyugodt éjszakáink lesznek a felújított, modern lakásban.

Szólj hozzá te is!