Milyen színt válasszak otthonomba?

Közzétette admin 2016/07/10 0 Kommentek

Milyen színt válasszak otthonomba?

 

Ahogy előző bejegyzésünkben is írtuk, a Livolo termékei nem csupán hasznosak, de dekorációként is kiválóan megállják helyüket.

A dekoráció kiemelkedően fontos közérzetünk számára. Ugye veled is előfordul, hogy egy-egy helyiségben szívesebben tartózkodsz, mint egy másikban. Ennek is a dekoráció az oka.

 

Talán kollégista éveidre is visszaemlékszel most: amikor a nyári szünet előtt teljesen ki kellett ürítened szobádat. Ugye, mennyire más volt a helyiség üresen?

 

Természetesen nem azt akarjuk mondani, hogy a fal egész területére Livolo kapcsolókat helyezz el, de tény, hogy egyetlen kis apróság különleges kisugárzást kölcsönöz majd a helyiségeknek.

 

Már csak az a kérdés, hogy hogyan válassz színt. Kínálatunkban fekete, ezüst és fehér színek közül választhatsz.

 

 

  1. Fekete

A színelmélet szerint a fekete gyakorlatilag nem más, mint az egyéb színek hiánya. Amikor a fehér fény (mely az összes többi színt tartalmazza, mint a szivárvány) olyan felületre érkezik, mely egyik színt sem veri vissza belőle, akkor ezt a felületet feketének látjuk.

És ami a jelentését illeti: legtöbbször a melankóliával, szomorúsággal hozzák összefüggésbe. A gyász színe is a fekete.

De mikor érdemes feketével dekorálni otthonunkat?

A színek harmóniája rendkívül fontos. Ha csupa világos, vidám színű otthonod, egy kis fekete egyáltalán nem hat negatívan közérzetedre.

 

  1. Ezüst

Az ezüstnek 20 különféle árnyalatát ismerjük. Legtöbbször a Holddal, a modernitással, a szellemi frissességgel és a nem tisztességes úton szerzett pénzzel hozzuk összefüggésbe.

Mikor válaszd a Livolo ezüst színű modelljeit?

Ha egy kis különlegességet és nemességet kölcsönöznél otthonodnak. A szürke sok színhez jól megy, viszont a legjobb, ha nem a kapcsoló az egyetlen ezüst színű dolog a helyiségben.

 

  1. Fehér

A fehér a fekete teljes ellentéte. Érdekes, hogy a fehérnek 67 árnyalatát különböztetjük meg és ez a tisztaság, az ártatlanság színe. Mivel a fehér az összes szín „összege”, az egységet is szimbolizálja.

Ha otthonodban inkább a sötétebb színek dominálnak, érdemes feldobnod a hangulatot egy kis fehérrel.

Szólj hozzá te is!