Mi mindent tudhat egy villanykapcsoló?

Közzétette admin 2017/07/20 0 Kommentek

Mi mindent tudhat egy villanykapcsoló?

 

Bizony korunkban már elengedhetetlen, hogy a tárgyaknak több funkciója legyen, és ez igaz a legkisebb, sok esetben a legészrevétlenebb dolgokra is, amelyekre ugyan gyakran kevésbé figyelünk oda, hiszen létezését már természetesnek vesszük – ilyen ma már egy villanykapcsoló is.

 

Amellett azonban, hogy a legtöbbször észrevétlen marad - mégis elvárjuk tőle a szépséget letisztultságot.

Hiszen egy valódi szépség nem feltétlen azzal tűnik ki, hogy harsány, hivalkodó külsejével felhívja magára a figyelmet, hogy „Halihó, itt vagyooook” – hanem sokszor akkor tud igazán tündökölni, ha harmonikus egységben van az őt körülvevő környezettel, és persze mind kívül, mind pedig belül értékeket képvisel. A Livolo villanykapcsolói pedig ilyen értelemben valódi szépségek, hiszen gyönyörű, letisztult külsővel, modern és trendi színekben – fekete, fehér és ezüst változatokban is kaphatók – miközben anyaguk is páratlan: a gyönyörű kristályüveg szerkezet pedig olyan tökéletességet alkot a legszebb üvegmozaikkal vagy falburkolattal is, mintha csak oda tervezték volna, és mint valami szép kis dísztárgyat vagy dekorelemet láthatunk a falakon.

 

 

Innovatív technológia, magas minőség, hosszú élettartam.

Ezek szintúgy olyan elvárások, melyekkel ma már bizony egy villanykapcsolónak is rendelkeznie kell, ha erős akar maradni a piaci versenyben, és persze hosszú távon szeretné kiszolgálni a ház igényes lakóit.

 

 

Kényelem és testreszabhatóság.

Nos, ez már szinte csak a villanykapcsolók gyöngyeire igaz: azokra, melyek valóban kitűnni vágynak a tömegből. Egyediségük, különleges funkcióik révén a Livolo termékei pontosan ilyenek: érintőkapcsolós megoldásukkal ugyanis akár sötétséget, akár fényt varázsolhatunk szinte egyetlen érintésre – miközben a fénynek erősségét is testre, azaz saját személyes kedvünknek, ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. Ami pedig szintén a kényelem és a több funkció kapcsán megemlíthető az, hogy akár több különböző pontról is irányíthatjuk a lakáson belül, ezt pedig úgy érhetjük el, hogy összehangoljuk, egymáshoz programozzuk a váltókapcsolókat, melyet akár már dupla, vagy távirányítós rendszerekben is megvásárolhatunk. Ez pedig már a tökéletes innovációt is jelenti egyúttal, mely szintén elvárás ma már egy valamirevaló modern villanykapcsolótól…

Szólj hozzá te is!