Mert konnektorból soha nem elég

Közzétette admin 2016/01/30 0 Kommentek

Mert konnektorból soha nem elég

 

Észrevetted már, hogy konnektorból soha nem elég? Beköltözöl az új lakásba, vagy a régit csinosítod, és felméred a „terepet”, amikor rájössz, hogy jóval több konnektor szükséges, mint ami addig volt. Hiszen valahová be kell dugnod a tévét, a laptopot, az állólámpát, amit már előre kinéztél a lakásba a neten, és ki tudja, mi mindent még.

 

 

Inkább több, mint kevesebb

 

Ez az állítás a konnektorokra éppolyan igaz, mint bármilyen más fogyóeszközre, a baj csak az, hogy sokszor nem tervezünk előre, és nem gondolunk arra, mi lesz fél, vagy éppen két év múlva. Így amikor csak gyűlnek az elektromos berendezések, rajtunk egyre nagyobb pánik lesz úrrá: hová is csatlakoztassuk őket?

 

Megoldás persze létezik anélkül is, hogy a lakást teljesen fel kellene fordítani a villanyszerelési munkálatok miatt, hiszen már a nagyobb boltokban is vehetünk elosztókat. Hogy ezek nem túl ízlésesek? Ez bizony így van!

 

Arról nem is beszélve, hogy a nappalit át- és átszelő vezetékek balesetveszélyesek is, hiszen igen könnyű bennük felbukni, különösen akkor, ha a sötétben kell átvágnunk a szobán.

 

 

 

A konnektor is lehet stílusos

 

Ha azt szeretnéd, hogy a lakásodban minden részlet a helyén legyen, és még a konnektor is illeszkedjen az összképbe, akkor a Livolo stílusos konnektorai rád várnak.

 

A Livolo villanykapcsolókkal együtt divatos és modern enteriőrt alakíthatsz ki valamennyi helyiségben, hiszen a Livolo termékek kristályüveg előlapja magának a luxusnak a megtestesülése. Az edzett üveg a hosszú élettartam garanciája, de azt is a javukra írhatod, hogy cseppállóak, így a fürdőszobába és a konyhába is tökéletesek.

 

Hát nem nagyszerű? Ezentúl nem kell több helyről összeválogatnod a konnektorokat egy-egy helyiségbe, hiszen a Livolo termékek között biztosan mindent megtalálsz.

 

 

Akár ötöt egy csapásra!

Csak egy konnektorra van szükséged? Netán öt darabra egymás mellett? Bármelyik eset is áll fent, A Livolo nem okoz Neked csalódást, hiszen az 1-es konnektoroktól egészen az 5-ösig válogathatsz a kínálatban, miközben a Livolótól megszokott kiváló minőségről sem kell lemondanod.

Szólj hozzá te is!