Megérint a dizájn...

Közzétette admin 2015/11/15 0 Kommentek

Megérint a dizájn: páratlan érintőkapcsolók minden helyiségbe

 

 

Amikor a lakásunk berendezését tervezzük, akkor egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy a tárgyak, amikkel körül vesszük magunkat, igazán egyediek legyenek.

A csupán a funkcionalitást szem előtt tartó bútorokat és kiegészítőket régen magunk mögött hagytuk – egy fotel már nem csak azt a célt szolgálja, hogy onnan nézzük a kedvenc sorozatunkat, hanem dizájnelem is, és ugyanez igaz a villanykapcsolókra is.

 

 

Az vagy, ami körülvesz téged

Az egyéniségünket sok mindennel kifejezhetjük: az öltözködésünkkel, a frizuránkkal, de azokkal az egyedi kiegészítőkkel is, amikkel körül vesszük magunkat.

Bár elsőre talán furcsán hangzik, de a villanykapcsolók ugyancsak ebbe a körbe tartoznak, hisz választhatunk egy teljesen átlagos és jellegtelen darabot, vagy egy olyan modern és különleges modellt, mint a LIVOLO érintős villanykapcsolói, amik tovább emelik a lakásunk fényét.

 

 

Érintsd meg a dizájnt!

Modern, letisztult forma, elegancia és exkluzivitás – ezek mind-mind megtalálhatóak a LIVOLO érintőkapcsolóiban.

Képzeld el, hogy fáradtan beesel a sötét lakásba, ahol már az előszobában megnyugtató kékes fénnyel fogad a kapcsoló, fényes, tükröződő felülete pedig igazán elkényezteti valamennyi érzékedet, hiszen nem csupán szép, de a tapintása is kellemes.

 

Amikor pedig használod éppen – vagyis felkapcsoltad a villanyt –, akkor sejtelmes piros fényt áraszt, ami még barátságosabbá varázsolja azt a környezetet, amelyben élsz.

 

 

 

A környezetre is vigyáz

 

Talán Te is jártál már úgy, hogy a nagy rohanásban égve felejtetted a lámpát egy zárt helyiségben, mert indulás előtt nem volt időd ellenőrizni az összes kapcsolót.

 

Ha a LIVOLO érintős villanykapcsolóit választod, akkor elég csak egy futó pillantást vetned rájuk – ha kéken világítanak, akkor már indulhatsz is, ha pedig piros fényt árasztanak, akkor egy gyors mozdulat, és máris elejét vetted az energiapazarlásnak.

 

A LIVOLO érintős villanykapcsolói a dizájn mellett mindazt a praktikumot is nyújtják Neked, amivel megkönnyítheted a mindennapi életed, miközben egy minimál stílusú lakást is feldobnak.

Szólj hozzá te is!