Magas szintű kényelem otthonunkban a Livolo kapcsolókkal

Közzétette admin 2016/11/09 1 Kommentek

Magas szintű kényelem otthonunkban a Livolo kapcsolókkal

 

Egyre gyorsuló élettempónk mellett ma már elvárás a részünkről, hogy otthonunk egyre maximálisabb kényelmi megoldásokkal szolgáljon bennünket.

 

Hiszen ez az a hely, ahol már a napi feladatok és a sok lótás-futás, ügyintézés után megpihenni vágyunk, és ehhez az egyre magasabb fokú kényelemnek bizony szükségét érezzük, a nagyobb automata háztartási berendezéseken túl, egészen a legkisebb dolgokig, mint amilyen a csaptelep, vagy egy kapcsoló a falon.

 

Az érintős tárgyaknak köszönhetően egyre könnyebb a felkapcsolás, az igazi kényelmet azonban mégis a távirányítós megoldások jelentik a számunkra, hiszen meg sem kell mozdulnunk: kényelmes karosszékünkből egyetlen gombnyomásra hűsítő árnyékot varázsolhatunk a nappalinkban, vagy az étkezőnkben. A távirányítós redőnymegoldások közül is több féle létezik: kapcsolóval távirányítóval és számítógéppel is tudjuk vezérelni a motorokat.

 

A távirányítóval történő rugalmas vezérlés minden redőnyhöz egyedileg kiépíthető.

 

 

A Livolo termékek is éppen ilyenek: egyaránt tudjuk őket vezérelni távirányítóval, de akár egyetlen érintéssel is működésbe hozható a segítségükkel mind a redőny, mind pedig a világítás otthonunkban. Az pedig még egy ráadás a kényelem terén, hogy fényerő szabályozóval a fény erősségét hangulatunkhoz is igazíthatjuk. Lehet hangulatos félhomály, vagy romantikus lágy fény, de ha úgy kívánjuk, akkor erőteljes fényárban is úszhat a helyiség.

 

A Livolo fényerő-szabályozós és érintőkapcsolós megoldásokkal ily módon nem csak kényelmünket, otthonunk hangulatát igazíthatjuk maximálisan a saját kedvünkre, hanem még spórolhatunk is hosszú távon, hiszen a fényerő csökkentésével gazdaságosabb villanyhasználatot tehetünk lehetővé. Bátran mondhatjuk tehát, hogy otthonunk vagy irodánk tereit teljesen egyedivé, személyiségünknek és egyedi kívánságainknak megfelelővé alakíthatjuk a Livolo speciális és innovatív termékeivel. 

1 Kommentek

Andrea:
2016/11/28, 05:14:15 PM
Válasz

Fantasztikus! Mindig is tetszettek az ilyen innovatív megoldások! A közeljövőben fogom felújítani a lakásom, és biztos, hogy ilyen kapcsolókat fogok választani! Már csak azért is, mert a falburkolat amit kinéztem, ahhoz biztos fog illeni! http://lakberinfo.hu/belsoepiteszet/burkolatok/2016-11-04-3d-burkolat-egy-csipetnyi-muveszi-hangulat-a-terben/

Szólj hozzá te is!