Livolo, az elégedettség garanciája

Közzétette admin 2016/01/25 0 Kommentek

Livolo, az elégedettség garanciája

 

Bár a Livolo kapcsolói igen magas minőséget képviselnek, az ördög soha nem alszik – még a legjobb termékekkel is megesik, hogy néhány hibás darab kerül forgalomba belőlük. Sőt, az is előfordulhat, hogy a kezedbe veszed a megrendelt kapcsolót, és mégsem nyeri el a tetszésedet, ami a Livolo érintőkapcsolói esetében szinte kizárt, de ízlések és pofonok különbözőek lehetnek.

 

Bármelyik eset is álljon fent, fontos, hogy mi történik azután, miután észrevetted a hibát, vagy rájöttél, hogy a választott Livolo kapcsoló mégsem az igazi a számodra.

 

 

A várakozás öröme

 

A lakásod tervezése mindig izgalmas kihívás. Milliónyi katalógust böngészel át, vég nélkül járod a különféle lakberendezési áruházakat, és órákat töltesz a neten ötletek gyűjtésével. Ha megteheted, akkor belsőépítésszel, lakberendezővel is konzultálsz, hogy a kirakós utolsó darabja is a helyére kerüljön, és valóban olyan otthonod legyen, amit megálmodtál.

 

Mindezek ellenére mégis előfordulhat, hogy egy-egy kiegészítővel kapcsolatban rossz döntést hozol. Megérkezik például a kanapé, és kiderül, hogy mégsem olyan kényelmes, mint ahogy a boltban tűnt. És igen, az is benne van a pakliban, hogy a Livolo érintőkapcsolói mégsem olyanok, mint amit vártál.

 

Hiába elegánsak, hiába a kristályüveg ragyogása, valamiért mégsem passzolnak annyira az otthonod stílusához, mint ahogy gondoltad. Vagy „élőben” nem adják vissza Neked azt, mint amit a fotók alapján elképzeltél.

 

 

Az elégedettséged fontos nekünk

 

Számunkra mindennél fontosabb, hogy teljes mértékben elégedett légy az általad megvásárolt érintőkapcsolóval, de a többi termékünkkel is. Éppen ezért ajánlunk Neked egy igazán remek lehetőséget arra az esetre, ha nem azt kapod a Livolo kapcsolóitól, amire számítottál.

 

Ebben az esetben ugyanis lehetőséged van 15 napon belül visszaküldeni nekünk a terméket, és mi visszafizetjük a vételárat, így számodra semmiféle kockázattal nem jár a vásárlás.

 

Ha pedig csak a színnel van problémád, vagy kiderül, hogy egy másik modellre lenne szükséged – mondjuk egyérintős érintőkapcsoló helyett inkább egy duplára –, akkor kicseréljük a kért termékre.

Szólj hozzá te is!