LIVOLO kapcsolók, amik ellenállnak tűznek és víznek

Közzétette admin 2016/03/11 2 Kommentek

Livolo kapcsolók, amik ellenállnak tűznek és víznek

 

A Livolo kapcsolók számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amik miatt érdemes megvásárolni és felszerelni őket. Közülük csak az egyik a dekoratív külsejük – ennél jóval fontosabbak az olyan praktikus szempontok, mint hogy tűz-, valamint cseppállóak.

 

Mindezt a speciális kialakításuknak köszönhetik: elsősorban az edzett üveg felületnek, valamint a speciális belső szerkezetüknek.

 

 

Minden helyiségnek a dísze lehet

 

A cseppállóságot itt persze nem úgy kell érteni, hogy egy özönvizet is kibírnak – azt valószínűleg semmi nem élné túl. Arra kell gondolnunk csupán, hogy az olyan helyiségekben is megállják a helyüket, ahol az átlagosnál magasabb a páratartalom, vagyis a konyhában és a fürdőszobában is.

 

A pára ugyanis korrodáló hatású az áramkörökre nézve, valamint penészesedést is okoz, ha rosszul választjuk meg az anyagot.

 

Mivel az előbb felsorolt két helyiségbe sem kell másfajta kapcsolót és konnektort keresned, így egységesen mindenhol ugyanazt a designt valósíthatod meg anélkül, hogy az elképzelésidet fel kellene adnod. Hiszen a fürdőszobába és a konyhába is vihetünk egy kis luxust, nem csak azokba a szobákba, amiket többet használunk, és amik jobban szem előtt vannak.

 

 

Nem csak a víznek, a tűznek is ellenállnak

 

A Livolo kapcsolók egy másik fontos tulajdonsága a tűzállóság, valamint az, hogy nem lesznek zárlatosak az intelligens chiptechnológiának, és a már többször is említett edzett üveg kivitelnek köszönhetően.

 

Ez azt jelenti, hogy a Livolo érintőkapcsolói meglehetősen biztonságosak, márpedig egy otthonban a biztonság mindennél fontosabb. Ezért bátran ajánlott mindenkinek, aki szereti a szép dolgokat, de nem csak azt – arra is vágyik, hogy a lakása összes kiegészítője megbízható, minőségi darab legyen.

 

 

A Livolo termékeiben teljes mértékben megbízhatsz, ugyanis nem csupán az érintőkapcsolók, de a konnektorok és a redőnykapcsolók is rendelkeznek azokkal az előnyös tulajdonságokkal, amik miatt az egész lakásban alkalmazhatóak, méghozzá nagy biztonsággal.

2 Kommentek

Sasvári György:
2016/05/08, 02:24:32 PM
Válasz

Kérdésem lenne, hogy kültéren is használható-e a kapcsoló? Eresz alatt lenne, így nem éri közvetlenül az eső.

System Administrator:
2016/08/03, 11:58:08 AM

Üdvözlöm, igen használhatóak kültéren is. A kapcsolók 95%-os páratartalom mellett is működnek.

Gulyás Péter:
2018/11/25, 05:52:04 PM
Válasz

Üdv. A szerelvény család. Normál hálózatra szerelhető vagy, buss ill- LCN vezérléséhez kapcsolható.

Szólj hozzá te is!