Livolo kapcsoló: időtlenül új

Közzétette admin 2016/03/02 0 Kommentek

Livolo kapcsoló: időtlenül új

 

Amikor megvásárolunk egy-egy berendezési tárgyat, vagy kiegészítőt a lakásunkba, akkor azt reméljük, hogy a kiválasztott darab sokáig tart majd. Ám, sajnos, sokszor kell csalódnunk, és az esetek többségében be kell látnunk, hogy semmi sem tart örökké.

 

 

Amikor a villanykapcsoló megfakul

 

Leginkább a műanyag villanykapcsolókkal fordul elő, hogy idővel, illetve a napfény hatásának köszönhetően kifakulnak. Különösen akkor szembetűnő ez a változás, ha az adott kapcsoló fehér, mert azon rögtön látható, ha elveszíti eredeti szépségét, és besárgul. De még egy apró sérülés, karcolás is könnyen nyomot hagy a műanyagon, amit aztán képtelenség eltüntetni.

 

A legnagyobb probléma az, hogy hiába próbáljuk meg letakarítani a kapcsolót, hiába törölgetjük, súroljuk, semmit nem érünk vele, mert a piszkos-sárgás szín az anyag sajátosságainak köszönhető, vagyis annak, hogy egyszerűen „elfárad”.

 

 

 

Livolo kapcsolók – időtlenül újak

 

A műanyagból, illetve más, az edzett üvegnél kevésbé ellenálló anyagokból készült kapcsolókkal ellentétben a Livolo termékei nem színeződnek el – a fehér még hosszú évek múlva is fehér marad, és eredeti pompájában ragyog.

 

És itt a ragyogást szó szerint értjük, hiszen a Livolo kapcsolók a kristályüveg szerkezetnek köszönhetően beragyogják az egész teret, és a ház valamennyi helyiségét feldobják, a nappalitól a hálószobáig.

 

Nem számít az erős napsugárzás, történhetnek kisebb-nagyobb háztartási balesetek, a Livolo kapcsolók ellenállnak a viszontagságoknak. Autószereléstől olajos kéz? Csokis gyerekmancs? Miért is ne, hiszen egy családban annyi minden megtörténhet! Ám csak egy mozdulat, és a kapcsoló máris újra makulátlan!

 

 

Stabil pont egy mozgalmas világban

 

Mivel az élet mozgalmas, szükségünk van stabil pontokra, amik soha nem hagynak cserben minket. Mint például a Livolo érintőkapcsolói, amik nem színeződnek el, és amik nem csak egyszerű kiegészítői az otthonunknak, hanem a díszei is annak.

 

Mit is mondhatnánk végezetül? Az idő telik, de egy Livolo kapcsoló mindig új marad!

Szólj hozzá te is!