Livolo érintős távirányító

Közzétette admin 2015/11/15 0 Kommentek

Livolo érintős távirányító: elegancia és precizitás

 

A Livolo elegáns érintő- és redőnykapcsolóit csupán a Livolo távirányítókkal lehet vezérelni. A Livolo távirányítói, csakúgy, mint a divatos és modern kapcsolók, a luxust sugárzó külsejükkel hódítanak, és mindemellett még praktikusak is.

 

Több funkció modern formában

A kristályüveg szerkezetű, ébenfekete Livolo rádiófrekvenciás, érintős távirányító mindent tud, amit egy ilyen eszköznek tudnia kell. A fényes, fekete felület a szemet gyönyörködteti, és remekül passzol a Livolo fekete és fehér érintőkapcsolóihoz is, hogy az otthonodban tökéletes összhangot és harmóniát hozhass létre.

 

A Livolo távirányítót megérinteni is valódi élmény, hiszen a fényes, tükröződő felület igazi kényeztetés az érzékeknek, és ha ez még nem lenne elég, akkor a számtalan funkció, amit kínál Neked, biztosan meggyőz majd arról, hogy szükséged van rá.

 

 

Akár tíz fényforrás, két szobában is

A Livolo érintős, rádiófrekvenciás távirányítóját akár tíz különböző távirányítható érintőkapcsolóhoz is használhatod – igen, egyetlen eszközt az otthonod valamennyi fényforrásához. (Persze, csak akkor, ha ez érintőkapcsolók is Livolo márkájúak.) És nem csak le- és felkapcsolhatod a lámpákat, de még a fényerőt is szabályozhatod, vagyis valóban mindent megkaphatsz egyetlen eszköztől!

 

A Livolo érintős távirányítója akkor sem ismer lehetetlent, ha a fényforrások nem egy, hanem két helyiségben találhatóak, ugyanis akár két szobát is beprogramozhatsz rajta, így a kényelmed tényleg teljes lesz. A 10 programozható funkciógombot úgy állítod be, ahogy csak szeretnéd, és egyetlen érintéssel varázsolhatsz teljes sötétséget vagy hangulatvilágítást, attól függően, hogy mire vágysz éppen.

 

Hosszú készenlét, gyors hibernálás

A Livolo érintős távirányítója nem csak elegáns és mutatós, de a hosszú készenléti idő is garantált nála – akár egy éven át is kitartanak az elemek. Így nem kell állandóan amiatt aggódnod, hogy a távirányító gyorsan lemerül, és a kényelem helyett csak bosszúságot okoz.

 

Ezt többek között annak köszönheti, hogy villámgyorsan, mindössze húsz másodperc alatt alvó üzemmódba kapcsol, így is spórolva az energiával.

A Livolo érintős távirányító kitűnő megoldás, ha fontos Neked a kényelem a fényforrások vezérlésénél, de az egységes enteriőrről sem akarsz lemondani.

Szólj hozzá te is!