LIVOLO érintőkapcsoló egy luxushotelben

Közzétette admin 2016/04/19 0 Kommentek

LIVOLO érintőkapcsolók egy luxushotelben

 

A Balaton déli partján található a Kristinus borbirtok. 2016 március elején megnyitott az úgynevezett Vinotel, amely még kényelmesebbé teszi a kalandozást a Kristinus világában. A hotel szobáinak tervezésénél a LIVOLO érintőkapcsoló került kiválasztásra és később beépítésre. Íme néhány fotó erről a csodálatos és emlékezetes helyről.

 

 

A tíz, franciaágyas design szobából álló Vinotel koncepciójának a középpontjában természetesen a Balatont és a borokat találjuk. A szobák valódi csódák, igazi luxuskörülmények közt pihenhetünk. A szobákban megtalálhatóak a LIVOLO érintőkapcsolók is, amelyek a hotel dolgozói elmondása szerint nagy sikernek örvendenek a vendégek körében.

 

 

A szobákban a LIVOLO érintőkapcsolók távirányítós változata került beszerelésre, ezzel is növelve a kényelmet és a luxus érzetét. Kényelmesen, kompromisszumok nélkül kapcsolhatjuk a fényforrásokat. Egyik kezünkben a bor, a másikban a távirányító.

 

 

A szobák a Vinotel emeletén találhatóak, így az érkező vendégek azonnal a borászati és gasztonómia csodái és élményei között találják magukat.  

 

Szólj hozzá te is!