Különleges technológia, egy ékszer szépségével ötvözve

Közzétette admin 2016/08/27 0 Kommentek

Különleges technológia, egy ékszer szépségével ötvözve

 

 

Ma már az innováció, a technika és trendek kéz a kézben járnak, és az a legszerencsésebb, ha egyikről sem kell lemondanunk – a másik, vagy a harmadik előny javára! Ez tökéletesen igaz lehet a legújabb kristály-technológiával készült érintőkapcsolókra a Livolo-tól!

Az álomszép, valódi üvegkristályok szerkezetét és kifinomultságát is van ma már lehetőség ötvözni az egyedi és mesteri kialakítású, modern kapcsolókba!

 

 

Hol lehet elképzelni, illetve megtalálni ezeket a szépségeket?

 

Modern, vagy klasszikusan szép otthonokba, enteriőrökbe tökéletesen beilleszkednek, ugyanakkor, ha Ön esetleg lakberendező, és ügyfeleinek egyedi, sőt kifejezetten luxusmegoldásokat keres, akkor bátran érdemes terveznie vele! Hiszen, olyannyira egyediek és szépek, hogy komoly szállodákban is alkalmazzák már őket, ahol valódi luxusélmények között pihenhetünk – pl. a tíz franciaágyakkal felszerelt design lakosztály a Vinotel hotelében, ahol valódi luxuskörülmények között pihenhetünk, maximális kényelmünket pedig a Livolo érintőkapcsolói is elősegítik.

 

 

Mit jelent a kristályszerkezet, a kristály érintőkapcsoló? Miben másak ezek a termékek a többihez képest?

 

A szépsége dekoratív külseje mellett még időtállóságot és multifunkciós képességeit is érdemes megemlítenünk. Nem csupán a fényforrás ki – és bekapcsolására alkalmasak ugyanis, hanem a fény erősségének egyedi, kívánt módon történő szabályozására is. Lágy hangulatfényt szeretne meghitt beszélgetésekhez? Vagy egy erősebbet olvasáshoz, esetleg konyhai műveletekhez? A Lilvolo meseszép kapcsolóival bármelyik egyetlen érintés lesz csupán, és a máris a megfelelő atmoszférában találjuk magunkat.

 

 

Igen, de az üveg nem lesz majd túl érzékeny, illetve kényes – már ami a tartósságot, időtállóságot illeti?

 

Aki attól fél, hogy az üveg könnyen eltörik, esetleg elszíneződik – vagyis ne lenne időtálló – mindenképpen meg kell nyugtatnunk, hiszen az idő múlásával sem színeződik el. Edzett üveg és komoly minőség áll az innovációs technológia mögött, amely alatt a legmodernebb, intelligens érintéstechnológiát találjuk. 

Szólj hozzá te is!