Kristályüveg csodák – újgenerációs villanykapcsolók

Közzétette admin 2017/01/15 0 Kommentek

Kristályüveg csodák – újgenerációs villanykapcsolók

 

 

Mit tud a kristályüveg, azon túl, hogy gyönyörű szép, fényes a felülete? És miért készülnek manapság ebből az anyagból a magas minőséget képviselő kapcsolók? Mennyire tartósak biztonságosak ezek: nem fognak például túl könnyen összetörni?

 

Amikor megjelenik egy-egy új anyag a termékpiacon, sokan még mindig kétkedve fogadjuk. Így volt ez annak idején a műanyaggal is, most pedig már lassan pont fordítva vélekedünk.

 

Úgy gondoljunk – még mindig a jól bevált és viszonylagos olcsóságuk miatt igen népszerű műanyagok korát élve – , érdemes megvizsgálunk időről időre a kérdést. Egészen pontosan azt, hogy a klasszikus anyagok – persze, mai modern köntösbe öltöztetve – mitől tudhatnak többet, mint a jól bevált, univerzális műanyag?

 

Nos, egy percig sem akarnánk leszólni a műanyagot, főleg, mert nagyon sokoldalú, költséghatékony, és hála napjaink modern technológiáinak – már egyre szebb felületekkel és anyagtípusokkal találkozhatunk.

 

 

 

 

Vissza a természethez!

 

Korunk városi embere azonban egyre inkább vágyik a természetes megoldásokra, és azokra, amelyek a jól bevált, tartós és klasszikus anyagokhoz, mint amilyen a fa, a kerámia, vagy éppen az üveg.

Igen, az üveg – mely sokkal szebb, látványosabb felületeket és csillogást hoz a tárgyaink életébe, s ezáltal a miénkbe is. Emellett persze nem kell attól sem tartunk, hogy könnyedén eltörne majd egy erőteljesebb gombnyomásra, ahogyan attól sem, hogy hő hatására baj lenne vele.

 

 

Mit tudnak tehát a mai kristályüvegből készült villanykapcsolók és érintőkapcsolók?

 

A Livolo magas minőségű kristály villanykapcsolói edzett üvegből készülnek, melyek tűzállóak, és rendkívüli előnyük, hogy soha sem fakulnak ki – így az élettartamuk jóval hosszabb lehet akár, mint műanyag társaiké. Valamint elmondható mennyivel szebb, igényesebb, sőt mi több, stílusosabb megjelenést kölcsönöz ez az anyag; még egy ilyen hétköznapi tárgyunknak.

 

Még egy villany- vagy érintőkapcsolónak is olyan külsőt képes teremteni, amely mesésen dekorálja a falat, s ez által akár az egész helyiséget.

 

Az érintésvezérlő panel, a finom és diszkrét jelzőfény pedig még tovább fokozza ezt a hatást, arról nem beszélve, hogy mennyire praktikus is, amikor nem kell éjjel a sötétben botorkálnunk, ha valami miatt felébredtünk.

Szólj hozzá te is!