Időtlen terek és letisztultság: az örökké trendi enteriőr titka!

Közzétette admin 2016/08/16 0 Kommentek

Időtlen terek és letisztultság: az örökké trendi enteriőr titka!

 

 

Ez is egy olyan téma, amelyet szinte mindenki szeretne elérni otthonában, hiszen a trendek után menni évről évre igencsak a gazdagok kiváltsága, és még ha meg is van rá a folyton megújuló keretünk, akkor is: kinek éri az meg, hogy évente, vagy kétévente szétverje a lakást, csak azért, mert kijött a piacra egy újabb burkolat, vagy világítási koncepció?

 

A megoldást pedig arra nézve – hogy hosszú ideig szép és divatos is lehessen a lakás, az otthon - az időtlenségben találjuk meg. Az időtlen stílust könnyedén elérhetjük mi is, ha semleges színeket, egyszínű, világos felületeket alkalmazunk a terekben, sok napfényt engedünk be a tágas nyílászárókon keresztül és persze, praktikusan és az egyes terek funkcióihoz, illetve hangulatához megfelelően alakítjuk és tervezzük meg a világításokat.

 

 

Bizony, a világításokat – amit sokszor olyan mostohán kezelünk, hogy szinte már csak az utolsó utáni pillanatokban kapnak helyet lakás – illetve enteriőrterveinkben. Érdemes pedig komolyabb figyelmet fordítanunk a világítás és a kapcsolók kérdésének is, hiszen apróságnak tűnnek ugyan, ám az egész helyiség hangulatát és jellegét alapvetően határozzák meg: nem mindegy ugyanis, hogy pl. egy fényerő szabályozós kapcsolóval kiválthatunk egy csomó felesleges dolgot otthonunkban.

 

Nem kell pl. külön hangulatlámpát, illetve külön erőteljes fényt adó villanykörtét illetve még külön olvasólámpát is beszereznünk, hiszen egy-két jól irányzott ledes égősorral, és a Livolo gyönyörű, minden térbe és stílusba remekül beilleszthető hangulatvilágítást is adó, modern stílusú design-kapcsolóival mindezeket könnyedén, egyszerre is megvalósíthatjuk!

 

 

Még a panelek is olyan szépek és elegánsak hogy akár intarziakánt is megállják a helyüket a falon vagy a szép tapétán, és akár egyfajta modern design elemként is remekül tervezhetünk velük.

 

Kontrasztos, vagy egymásba olvadó fényhatások? A Livolo kapcsolókkal ezt a kérdést sem kell már most azonnal eldöntenünk, hiszen bármikor a kedvünk és hangulatunk szerint alakíthatjuk és szabhatjuk személyre aktuálisan otthonunk hangulatát és fényeit. Ez pedig a lehető legidőtlenebb megoldás így, hiszen sokfélesége és variálhatósága teszi örök kedvencünkké!

Szólj hozzá te is!