Hogyan is van ez? De mi is?

Közzétette admin 2017/06/09 0 Kommentek

Hogyan is van ez? De mi is?

 

Hogyan is tevődik össze egy LIVOLO szerelvény? Egy érintőkapcsoló? Milyen kiegészítők és tartozékok szükségesek egy komplett szerelvényhez?

 

Nagyon sok kérdés felmerülhet benned is, épp ezért most röviden megpróbálom ezeket a kérdéseket megválaszolni.

 

Egy komplett érintőkapcsoló két részből tevődik össze. A kapcsoló belsejéből és a sorolókeretből, ami a LIVOLO szerelvények esetében üvegből készült. A különböző színű érintőkapcsolók belseje ugyanolyan, csak az üvegkeretek színei változhatnak.

Az alábbi fotókon jól látszik, hogy hogyan is néz egy szerelvény belseje és hogyan néz ki kompletten, üveglappal vagy másnéven sorolókerettel együtt.

 

 

Fontos tudni, hogy semmi másra nincs szükség, semmi kegyészítő alkatrészre, tartozékra, a helyes és megfelelő működéshez. Ha vásárolsz egy érintőkapcsolót, már semmi másra nem lesz szükséged az otthoni világításod fel-és lekapcsolásához.

 

A csatlakozó aljzatok, mint pl. a tv, internet, telefon vagy usb esetében másabb a helyzet, ott ugyanis több modulból tudod összeválogatni a neked megfelelőt. Az üvegkeretben egy duglaj helyére két darab csatlakozó aljzat tehető, amit tetszés szerint válogathatsz össze magadnak. A fenti fotókon látható, hogy a hármas sorolókeret középső részén két darab csatlakozó aljzat kapott helyet, egy tv és egy szatellit tv csatlakozó aljzat. Ezt akár más csatlakozó aljzatokkal is helyettesíthetjük, vagy akár dugaljat is tehetünk helyettük. A termékcsaládot a teljes moduláris felépítés jellemzi, ami segít neked olyanra formálni otthonod, amilyent elképzeltél magadnak. A folyamatosan bővülő termékpaletta és színválaszték segít abban, hogy mégjobban személyre szabhasd otthonod. Ha a szerelvények összeállításával, felhasználási módjaival, alkalmazási területeivel kapcsolatban kérdésed lenne, keress minket bizalommal az elérhetőségeink valamelyikén, mi készséggel állunk rendelkezésedre.

Szólj hozzá te is!