Fekete és fehér: elegancia felsőfokon

Közzétette admin 2015/11/08 0 Kommentek

Fekete és fehér: elegancia felsőfokon

 

Talán nincs is két elegánsabb szín, mint a fekete és a fehér. (Abba most ne menjünk bele, hogy a fekete és a fehér színek vagy nem, egyszerűen fogadjuk el, hogy azok!) Éppen ezért nem véletlen, hogy egy-egy rendezvényen ez a két leggyakrabban viselt szín, legyen az egy esküvő, komolyzenei koncert, vagy egy színházi előadás.

 

Elegancia felsőfokon

 

Ha a lakásunkat szeretnénk igazán elegáns külsőbe öltöztetni, ahhoz is a fekete és a fehér a két legideálisabb szín. A letisztult, légies fehér, és a kissé agresszív fekete önmagukban is alkalmasak arra, hogy a belső teret méltósággal töltsék meg, a kettő kombinációja pedig valóban egyedi hatást kelt.

 

Persze, sokan talán idegenkednek ettől a két színtől: a fekete túlságosan komor és lehangoló, a fehér pedig könnyen koszolódik, és előbb-utóbb inkább szürkének tűnik, mint elefántcsontszínnek. Ilyenkor jó megoldás lehet, hogy ahelyett, hogy az egész lakást fekete-fehérré varázsolnánk, valamilyen más színnel párosítjuk őket, hiszen a semlegességük miatt mindenhez kiválóan passzolnak.

 

Ha pedig még ezt is soknak találjuk, akkor marad egy igazán jó kompromisszum, ami nem más, mint az, hogy fekete és fehér kiegészítőket helyezünk el az otthonunkban – egy képkeretet, egy polcot, vagy kristályüveg borítással ellátott, elegáns LIVOLO villanykapcsolókat.

Ében és elefántcsont, teljes harmóniában

 

Legyenek bármilyen stílusúak és színűek a bútoraink és a szobák falai, a fekete és a fehér LIVOLO érintő- vagy fényerő-szabályozós kapcsolói minden környezetbe remekül illeszkednek majd. Ezt leginkább a letisztult formának köszönhetik, illetve annak, hogy a fekete és a fehér minden színnel remek párost alkot, és kitűnően harmonizál a paletta valamennyi árnyalatával.

 

Bohém narancs nappali? Vidám piros konyha? Visszafogott bézs háló? A LIVOLO villanykapcsolói igazán jól mutatnak valamennyi helyiségben, hiszen egyszerre jellemzi őket a kifinomult stílus és a modernitás, így egyaránt választhatjuk egy fiatalos lakásba, vagy egy polgári otthonba.

Szólj hozzá te is!