Ezüstös színek, high-tech ragyogás az otthonunkban

Közzétette admin 2017/08/15 0 Kommentek

Ezüstös színek, high-tech ragyogás az otthonunkban

 

Okos otthonokhoz okos megoldások – azonban a modern, high-tech összhatást jóval kevesebből is elérheti, mint hinné! Néhány ügyes apróság, fémes hatású, letisztult kiegészítő – és mintha csak egy csúcstechnológiával megálmodott térben élnénk!

 

Egyre többet olvashatunk manapság az okos otthonok elképesztő, innovatív megoldásairól, és egyre inkább a modernizált gépek világa vesz minket körül, melyeknek letisztult külső kialakítása és jellegzetes high-tech stílusa is rabul ejt.

 

Ön is szívesen élne egy csúcsmodern hatású térben?

Nem kell ehhez súlyos milliókat költenie, elég, ha néhány apróságon változtat a lakásban. Azok a háztartási gépek, vagy modern eszközök – melyeknek a stílusa a legjobban tetszik, legyenek feltűnő helyen, s ezáltal kiemelik, dominánssá teszik a látványt. Minél több, nagyobb felületű tárgy fémes, ezüstös csillogást kapjon, és lehetőség szerint a színeket és az apró tárgyakat is minimalizáljuk. Legyen egy-két hűvösebb vagy semlegesebb alapszín, és lehetőleg mindig tartsunk makulátlan rendet otthonunkban, elzárva az apróbb kütyüket, kisebb használati tárgyakat – hisz ez a stílus csakis így érvényesül igazán.

 

Metálos színek, fémes kiegészítők a falakon is!

Amikor azonban egy high-tech hatású otthont vagy szalont készülünk kialakítani, akkor érdemes ügyelni arra, hogy semmi gagyi, rossz minőségű műanyag dolog ne zavarjon bele az összképbe. Ilyen lehet például egy olcsóbb vagy középkategóriás villanykapcsoló is, melynél már éppen hogy kezdett el sárgulni az olcsó, öntött műanyag. Nos, ez semmiképpen sem szép látvány, és bizony egy-egy ilyen elem, nem is gondolnánk, hogy mennyire tönkre tudja tenni az egyébként nagyon szép, letisztult, minimál összképet.

 

 

Érdemes tehát a legapróbb kiegészítőknek is külön figyelmet szentelni, ha tökéletesen high-tech teret szeretnénk!

A Livolo krómszínű, meseszépen csillogó, ezüstszínű, magas minőségű, kristályüveg villanykapcsolói, és érintőkapcsolói tökéletesen illeszkednek modern álmainkba. Egy high-tech konyha, krómozott felületű, értékes berendezésekkel, vagy egy pazar fürdőszoba fémből készült káddal?

A Livolo kapcsolók és a velük megvalósítható modern érintős technológia, vagy a távirányítással működtethető redőnykapcsolás mind olyasmik, melyek nemcsak a minőségre, de a dizájnra éppúgy felteszik a ragyogó koronát. Így aztán bátran dicsekedhetünk egyedi, high-tech hatású otthonunkkal – miközben tényleg csak néhány jól megválasztott felületen és kiegészítőn volt a hangsúly.

 

Szólj hozzá te is!