Exkluzív és diszkrét: az elegáns és modern érintőkapcsolók

Közzétette admin 2017/07/28 1 Kommentek

Exkluzív és diszkrét: az elegáns és modern érintőkapcsolók

 

Avagy: Hogyan tegyük otthonunk minden egyes részletét elegánssá?

 

A Livolo villanykapcsolók nem csupán hagyományos villanykapcsolók! Modern, érintőkijelzős megoldásaival nem csupán kényelmünket biztosítják, hanem akár otthonunk, vagy irodánk díszeivé is válhatnak: elegáns, dekoratív külsejükkel vonzzák a figyelmet, ezért érdemes akár jól látható helyet választani neki, akár egy központi helyre is kerülhet a lakásban, mert minden bizonnyal a helyiség, az enteriőr dísze is lesz majd.

Ma már a funkció és a forma szoros egységben hozzák a minőséget, a praktikum és a látvány egyszerre dominál, és ez már nekünk, mai fogyasztóknak egyaránt jogos, komplex elvárása egy minőségi terméktől, termékcsaládtól.

 

 

Egy szép otthon, vagy egy szép iroda – illetve üzlethelyiség, pláne egy elegáns szalon esetében, ha igazán szép, egységes összhatást, összképet szeretnénk, akkor érdemes a nagyobb bútorokkal, tárgyakkal kezdeni, ám az apróbb látványelemeket sem elhanyagolni, sőt ezek külsejét is a nagyobb, térben dominánsabb elemekhez tudatosan kiválasztva illeszteni.

A fehér villanykapcsolók a fehér falak esetében diszkréten olvadnak bele a térbe, ám, ha modern, exkluzívabb környezetben gondolkodunk, pl. a most nagyon trendi betonhatású, illetve egységesen szürke burkolattal dekorált falak vagy falsíkok – akkor bizony egy fehér kapcsolóval akár el is ronthatjuk az összképet: ilyenkor egy szép metálos szürke, grafitszürke, ébenfekete - vagy melegebb árnyalatok esetén bronzos árnyalatú, sötétebb, diszkrét érintőkapcsolóval tehetjük teljessé a látványt.

Akár az is elképzelhető, hogy egy-egy aprócska berendezési tárgy – pl. egy szép villanykapcsoló – annyira dekoratív vagy modern – hogy éppen ezt szeretnénk kiemelni a látványban, és mellé választani egyéb technikai szépségeket, pl. egy különleges órát, vagy más technikai szépséget. 

A Livolo gyönyörű, kortárs termékeivel pedig biztosan meg leszünk elégedve, hiszen mind mai, modern korunk technológiai megoldásait, mind pedig a minimál, letisztult dizájn nemes és szép ötvözetét kínálják. A csodás fény pedig innentől – valóban csak egy érintésre van tőlünk!

 

1 Kommentek

Horváth Tibor:
2018/01/02, 03:53:37 PM
Válasz

Led-es csillárt tud szabályozni az érintős kapcsolójuk ? ( A világitótest dimmelhető)

Szólj hozzá te is!