Energiatakarékosság elegáns külsőben

Közzétette admin 2015/11/23 0 Kommentek

Energiatakarékosság elegáns külsőben

 

Amikor egy modern otthont alakítunk ki, akkor a design és a praktikum mellett energiatakarékossági szempontokat is figyelembe veszünk. Manapság ugyanis egyre több lakásba csempésznek be olyan megoldásokat, amik egyszerre esztétikusak, ugyanakkor a környezet védelmében is jeleskednek.

Gondoltad volna, hogy akár a villanykapcsolók is alkalmasak arra, hogy energiát spórolj velük?

 

          

 

Villanykapcsolókkal is spórolhatsz energiát

 

Hiába választunk energiatakarékos izzókat az otthonunk különböző helyiségeibe, ha arra már nem figyelünk oda, hogy a lámpák ne maradjanak felkapcsolva, amikor kimegyünk az adott helyiségből.

 

Hiába a modern világítástechnikai megoldások, ha olyankor, amikor csak tévézünk, vagy egy pizzázással összekötött beszélgetést folytatunk, fényárban úszik az egész lakás.

 

Pedig sokszor az ilyen apróságokon múlik, hogy képesek vagyunk-e valóban óvni a környezetünket, vagy csak szavakban vagyunk elkötelezettek, a tettekben pedig már kevésbé jeleskedünk.

 

Ha valóban komolyan gondoljuk az energiával való spórolást, akkor a LIVOLO villanykapcsolói ideális választásnak bizonyulnak, hiszen több ponton bizonyítják, hogy nem csak elegáns külsővel, de praktikus funkciókkal is rendelkeznek.

 

 

Fényerő-szabályozás, és diszkrét háttérfény

 

A LIVOLO érintőkapcsolói többek között úgy segítenek Neked energiát spórolni, hogy amikor felkapcsolod őket, diszkrét piros fényt árasztanak.

 

Hogy miért is lényeges ez?

 

Azért, mert így könnyen észreveszed, ha véletlenül nem kapcsoltad le a villanyt egy zárt helyiségben, így nem fordulhat elő, hogy egész nap ég a lámpa, miközben Te nem vagy otthon.

 

 

A fényerő-szabályozós LIVOLO kapcsolókkal pedig kedved szerint állíthatod a világítás intenzitását, mindig az adott igényeknek megfelelően. Hiszen miért is működnének száz százalékon azok a fényforrások, amikor a kedvenc sorozatodat nézed, vagy amikor telefonon beszélsz a barátaiddal?

 

A kisebb fényerő ugyanis kevesebb energiát fogyaszt, és még hangulatossá és sejtelmessé is teszi a helyiséget.

És ez még nem minden! A LIVOLO érintőkapcsolói ugyanis nem csupán energiát takarítanak meg Neked, de elegáns külsejükkel a luxus érzetét is keltik, és igazán utánozhatatlanná teszik az otthonodat.

Szólj hozzá te is!