Egyszerű, modern, letisztult: Livolo

Közzétette admin 2016/01/12 0 Kommentek

Egyszerű, modern, letisztult: Livolo

 

Egy jól megalkotott belsőépítészeti termék hosszútávra készül; nem váltakozhat a stílusa a divatirányzatok állandó mozgásával. Az örök érvényű szépség jegyében kell pompáznia a beépíthető tárgyaknak, elektronikai cikkeknek.

Szerencsére már a régebben szükséges rossznak tekintett kapcsolók, konnektorok is léteznek luxuskivitelben, így ahelyett, hogy rombolná, javít az összképen.

 

A Livolo design a minimalista, letisztult stílust képviseli, annak minden finomságával, és eleganciájával.

 

 

Sok minden múlik az alapanyagokon. Akármilyen is legyen a formatervezés, ha a nem megfelelő minőségű anyagból készült, nem fog jól mutatni, ráadásul kevésbé tartós, biztonságos.

 

A Livolo minőség garantálja a legalkalmasabb, minőségi alapanyagokat termékei gyártása során, a konnektorok, kapcsolók edzett kristályüvegből készülnek, így amellett, hogy törhetetlenek, a falon is jól mutatnak. Elegáns paneljeik, mintegy intarziaként díszítik a belső-és külső tereket.

 

A stílus nem ár függvénye, de ugyanúgy, ahogy egy jó szabású farmer, egy minimalista belsőépítészeti termék sem megy ki a divatból. Milyen szerencse, kár lenne egy szép tapétát tönkretenni a konnektorcseréért kétévente!

 

Az igazi otthonon megfontolt tervezés, gondoskodás tükröződik vissza. Minden helyiség megmutatja a tulajdonosa személyiségét, a mondást kicsit átformálva, bátran állíthatjuk, hogy a lakás a lélek tükre.

A családját pedig mindenki tiszta, praktikus, kényelmes otthonban szeretné tudni, ahova szívesen hazajön mindenki. A lakberendezés sosem mindegy. 

Szólj hozzá te is!