Design és praktikum? Livolo!

Közzétette admin 2016/03/12 0 Kommentek

Design és praktikum? Livolo!

 

Van egy hely, ahol ez a két dolog összefonódik, így megalkotva a tökéletes egységet, ami annyi cégből hiányzik. Mindez reális árakkal párosítva, teszi egyedülállóvá a Livolo-t a piacon.

 

A belsőépítészet rengeteg szegmense közül azzal foglalkozik, amelyet sokan figyelmen kívül hagynak: a kapcsolók, konnektorok forradalmasításával.

 

Egyaránt vizsgálja a biztonság, időtállóság és az esztétikum szempontjából a területet, ennek eredményeképpen kapjuk a Livolo minőséget, ami hosszú évekig szolgálhatja otthonunk kényelmét.

 

 

Lámpát, redőnyt, garázskaput...

 

Mert a kényelem az otthon egyik legfőbb ismérve, a Livolo kapcsolók pedig ennek szolgálatában emelik otthonunk fényét. Ki-ki szájíze szerint építhet be érintőkapcsolókat, távirányítható, fényerőszabályozható modelleket.

 

Persze nem csak a lámpákat, a redőnyöket, a garázsajtókat is irányíthatjuk ugyanezen a módon.

 

Amennyire kis dolognak tűnik, annál nagyobb jelentőséget tulajdonít neki az ember, hogy nem kell felállni a kanapéról lekapcsolgatni az égve maradt lámpákat lefekvés előtt, nem kell kiszállni a téli fagyokban a kocsiból fölöslegesen, színes, változatos hangulatvilágítással pedig minden alkalomra könnyűszerrel dekorálhat.

 

 

Edzett üveg, tűzálló borítás, intelligens chiptechnológia

 

A Livolo kapcsolók azért is különlegesek, mert design elemként is funkcionálnak, a minimalista vonal jegyében, precíz kivitelben készültek. Egyszerű, letisztult formájuknak köszönhetően bármilyen környezetbe illenek. Edzett kristályüveg szerkezetüknek köszönhetően igazi luxuscikk hatásúak. 

 

Fekete és fehér színekben sötét és világos környezetben is jól mutat, diszkrét háttérvilágítással sötétben is könnyedén megtalálhatóak.

 

A biztonság, az összes közül a legfontosabb tulajdonság, ami egy otthont jellemezhet. Mit sem ér az egész enélkül. A Livolo kapcsolói miatt már nem kell, hogy fájjon a fejünk, törésbiztos, tűzálló kivitelben készültek, így bírják a kisgyerekek és a mozgalmas családi élet megpróbáltatásait. Minden kapcsoló és konnektor zárlatmentes, így egy dolgot már kipipálhatunk a listáról, ami miatt többé nem kell aggódni.

Szólj hozzá te is!