Árnyék egy érintésre

Közzétette admin 2016/06/01 0 Kommentek

Árnyék egy érintésre

 

Sok lakásban választják a redőnyt, mint árnyékolási megoldást, hiszen praktikus és közismert.

 

Ami azonban kevésbé köztudott az az, hogy ezentúl nem kell kézzel le és föl húzogatnunk a redőnyt, ezt megtehetjük ugyanis egyetlen gombnyomással a LIVOLO érintős redőnykapcsolóinak segítségével.

 

 

A stílusos redőnykapcsoló

 

A LIVOLO érintős redőnykapcsolói stílusban tökéletesen illeszkednek a gyártó más termékeihez, így a villanykapcsolókhoz is, ami egyben azt is jelenti, hogy a használatukkal egységesen elegáns hatást alakíthatunk ki az otthonunkban.

 

Az exkluzív külső mindemellett számos hasznos tulajdonságot is rejt, hiszen a küllem mellett a praktikum és a modern technológia is fontos egy ilyen eszköz esetében.

 

A redőnykapcsoló a kristályüveg borítástól lesz igazán dizájnos, amit a hibátlan megmunkálás és a diszkrét háttérvilágítás csak tovább fokoz. A hosszú élettartamról az edzett üveg, valamint a szénszálas hátsó borítás gondoskodik, hogy csak néhány előnyös tulajdonságot emeljünk ki a sok közül, amik ideálissá teszik valamennyi lakásba, legyen az modern, vagy éppen egy hagyományosabb stílusú.

 

 

Egyszerűség és kényelem

 

Önmagában az, hogy egy eszköz jól néz ki, még nem elég ahhoz, hogy mellette döntsünk – a kényelem és az egyszerű kezelhetőség éppoly fontos szempontok. Szerencsére a LIVOLO érintős redőnykapcsolóit gyerekjáték irányítani az erre a célra rendelkezésre álló két érintőgomb segítségével.

 

A gombok finom megérintése után a redőny ütközésig megy le vagy föl, attól függően, hogy melyik gombot érintettük meg, nekünk ezután már semmi dolgunk nincs vele. Ha menet közben szeretnénk valahol megállítani a redőnyt, akkor pedig csak annyit kell tennünk, hogy az adott gombot újra megérintjük, és a redőny ott áll meg, ahol éppen szeretnénk. Hát lehetne ennél egyszerűbb?

 

 

A lakás apró ékszere lehet

 

A LIVOLO érintős redőnykapcsolói nem csupán divatosak, de a mindennapi életet is megkönnyítik, és olyan apró, kecses ékszerei lehetnek a lakásunknak, amikre joggal lehetünk büszkék.

Szólj hozzá te is!