A kényelem szolgálatában a távirányítós kapcsolók

Közzétette admin 2016/02/12 0 Kommentek

A kényelem szolgálatában a távirányítós kapcsolók

 

Gyakran az az érzés foghat el minden lakástulajdonost, hogy az egész életét azzal tölti, hogy az otthonával foglalkozzon. Kezdetben megfeszített munkával, évek hosszú spórolásával, esetleg hitel igénybevételével megszerezni a hőn áhított helyet, ahol az életünk nagy részét tölteni fogjuk, nem kis igénybevétel.

 

Sokan határozottan állítják, hogy egy lakás soha nincs kész igazán, és valóban; mindig van mit alakítani rajta.

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy otthonunk szolgálja a mi kényelmünket, és nem fordítva. A távirányítós kapcsolók pont erről győzik meg a használóit.

 

 

Bárcsak ne kellene…

Az ördög a részletekben rejlik: vannak mindennapi kimondatlan vágyaink, amik újra és újra megfogalmazódnak.

Példának okáért: Bárcsak ne kellene felállni, és elmenni a villanykapcsolóig!

 

Nem lehetetlen a fohász valóra váltása, a Livolo-nál legalábbis.

A kanapéról irányíthatjuk az összes fényforrást a távirányítós villanykapcsolók segítségével.

 

A távirányítós elektronikai cikkek nagyban megkönnyítik a mindennapokat, gondoljunk itt csak a régi fadobozos televízióra, nyolc programozható csatornával.

Amint lehetett, mindenki lecserélte egy távirányítós modellre. A kapcsolók is belátható időn belül így fognak járni, ami sokáig természetes volt, felváltja az új technológia, utána csodálkozni fogunk, miért nem csináltattuk meg előbb.

 

 

A kapcsolókhoz tartozó távirányítókból is van választék, egy kisebb, zsebre vágható, és egy nagyobb, elegánsabb, de kényelmesebb darab. A belsőépítészet alapköve, hogy a lakás kiegészítői is passzoljanak a képbe, úgy érhetjük csak el a kívánt harmóniát, ha a villanykapcsolók is a modern, minimalista design jegyében készülnek.

A színvilághoz illő fekete, fehér vagy ezüst színű érintőkapcsolók a luxuson és esztétikán kívül a biztonságot is szolgálják. Edzett kristályüvegből, tűzálló kivitelben készültek, zárlatmentesen biztosítanak nyugodt életet használói számára.

Szólj hozzá te is!