A hangulatos világítás: fényerőszabályzós kapcsolók

Közzétette admin 2016/03/01 0 Kommentek

A hangulatos világítás: fényerőszabályzós kapcsolók

 

Hihetetlen, hogy milyen sokat számít a belsőépítészetben a világítás. Az egész lakás hangulatát meghatározza. Gondoljunk csak a kórházak és a próbafülkék világítására: nyomasztó légkört teremt, sápadt bőrt, kellemetlen asszociációkat láttat.

 

Az utolsó, ami egy otthonból hiányzik, ezek a dolgok. Egy túl éles fény olyan egy lakásban, mintha csak egy műhelyben lennénk, a túl gyér világítás viszont árt a szemnek. Jól átgondoltan kell megtervezni, a fényerőszabályzós Livolo kapcsolókkal azonban egyszerű dolgunk lesz. Lehet a csillárt is szabályozni, de, aki igazán kreatív, több fényforrásban gondolkodik.

A bútorok, képek megvilágításával lehet igazán kihasználni a fényerőszabályzós kapcsolókat.

 

Egyszerű, de nagyszerű design elem, ha egy ledszalagot rejtünk el a TV-állványon, könyvespolcon, bárpulton. Ezeknek a színe is változtatható, e két dolog összekapcsolásával a high-tech-től a romantikusig bármilyen hangulatot elővarázsolhatunk.

 

 

Wellness az otthonunkban...

 

Ha a praktikum szempontjából vizsgáljuk a dolgot, szintén számtalan előnyére bukkanhatunk a fényerőszabályzós kapcsolóknak.

 

Minden helyiségben indokolt a használata, a fürdőszobában megspórolhatóak a különböző lámpák, ha megfelelő helyen felszerelünk egy fényerőszabályozhatót. Itt is remek ötlet színes fényeket, hangulatvilágítást alkalmazni, egy szép fürdőszoba tökéletes otthoni randihelyszín, wellness szállodában érezhetjük magunkat, ha beleteszünk egy kis pluszt.

 

A konyhai munkálatokban is időnként szükség van egy koncentráltabb fényforrásra, váltogatás helyett jobban járunk egy fényerőszabályozhatóval.

 

 

 

TE se add alább!

 

A Livolo kapcsolók egytől egyig illeszkednek bármilyen stílusú lakás belső terébe. Miért adnánk alább, ha nem szükséges a kapcsolókat, konnektorokat a szekrény mögé rejteni?

Kristályüveg szerkezetével az érintőpaneles, fényerőszabályozó kapcsolók inkább díszét képezik a lakásnak.

 

Fekete, fehér, ezüst és kombinált színekben is elérhető, így attól függően, hogy a kontrasztos, vagy egymásba olvadó hatást kívánjuk elérni, a választás lehetősége adott.

A modern világítástechnika mellett döntőknek ajánlott mindenhol lecserélni a régi villanykapcsolókat, szerencsére egy kis hozzáértéssel nem nehéz átszerelni az új érintőkapcsolókat, tökéletesen illeszkedik a régi helyére.

Szólj hozzá te is!