A frappáns lakberendezési ötlet, amiben végre nem vitázol majd a pároddal!

Közzétette admin 2017/08/16 0 Kommentek

A frappáns lakberendezési ötlet, amiben végre nem vitázol majd a pároddal!

 

Éppen közös otthonotokat csinosítgatjátok, és már eleged van abból, hogy mindketten más nézőpontot illetve szempontokat tartotok fontosnak?

Tipikus eset, hiszen általában a nők azok, akik inkább a design, és a hangulat megteremtésében jeleskednek, és ez a két mozgatórugójuk egy hangulatos otthon, illetve egy szép enteriőr megtervezése illetve berendezése során – míg a férfiak elsődleges, fő szempontnak a praktikumot és a gazdaságosságot tartják.

 

Ha nálatok is előfordult már vitás kérdés, amikor az otthonotok berendezéséről, vagy akár csak egy-egy bútor, illetve használati tárgy vásárlásáról volt szó, akkor most jól figyelj, mert most olyan dologra világítunk rá számotokra, amit mindkét nem képviselői másért szerethetnek!

Az biztos, hogy mindketten oda lesztek érte, legyen az egyikőtök megszállott design és hangulat-élményt kereső, a másik pedig racionális praktikumra hajtó:

Ez pedig nem más, mint a gazdaságos, tudatos világítási forrást adó, fényerőszabályzós villanykapcsolók a Livolo-tól!

 

 

Apróságnak tűnik, de mégsem az: hiszen a világítás bizony az egész lakás alaphangulatát képes megváltoztatni, legyen akár sejtelmes, romantikus hangulatvilágítás, vagy extra erős fényforrás, mellyel az esti órákban is szinte nappali fényerőt alkalmazhatunk. A jó hír, hogy mostantól nem kell előre eldönteni a fényerősséget és még a színt sem: ha a tudatos és gazdaságos led égősorokban gondolkodhatunk, akkor tulajdonképpen minden helyiség funkcióját és hangulatát személyre szabhatjuk a megfelelő, és kedvünk szerint állítható, szabályozható világítással!

 

Koncentráltabb fény kellene a konyhába, ám az étkező-nappali részbe már inkább csak egy finom kis hangulatfényt szeretnél? A Livolo fényerő-szabályozós kapcsolókkal gyerekjáték lesz megtervezni a tökéletes világítást és fényerőt otthonotokban, arról nem beszélve, hogy ezek a kapcsolók még szépek is: kristályüveg szerkezetükkel mesésen díszítik a falakat, a tudatos és praktikus elveknek pedig maradéktalanul megfelelnek, hiszen mindig csak akkora fényt használunk éppen, amit az adott tevékenységünk megkíván. Ezzel pedig bizony, sokat meg is tudunk spórolni majd az áramon és a villanyszámlán…

Szólj hozzá te is!