2 az 1-ben: konnektor és érintőkapcsoló

Közzétette admin 2015/12/04 0 Kommentek

2 az 1-ben: konnektor és érintőkapcsoló

 

Amikor a lakásunk belső tereinek kialakításán gondolkodunk, akkor igyekszünk megtalálni azokat a megoldásokat, amik több kritériumnak is megfelelnek egyszerre. Természetesen meghatározó az esztétikai hatás, de a legtöbb esetben a praktikum is fontos szempont.

 

 

2 az 1-ben, vagyis érintőkapcsoló és konnektor egyben

Ha mindenben a teljes harmóniára törekszel, akkor a Livolo 2 az 1-ben kapcsoló és konnektor kombináció bizonyára a Te tetszésedet is elnyeri majd.

Hiszen az összhang az egész életünket meghatározza – a színek, a minták, a formák, amiket használunk, mind-mind rólunk mesélnek, és rengeteget elárulnak az ízlésünkről, de még akár a habitusunkról is.

 

Mit árul el rólad az érintőkapcsolós konnektor?

És hogy egy Livolo konnektor és kapcsoló mit üzen rólad? Először is azt, hogy gyakorlatiasan gondolkodsz, mert szerinted ahol kapcsolóra szükség van, ott egy konnektor is jól jöhet.

 

Akiket beengedsz az otthonodba, azok azt is megtudhatják rólad, hogy nagyon kifinomult az ízlésed – elég csak a Livolo érintőkapcsolós konnektorra vetniük egy pillantást, és máris tudni fogják, hogy szereted az esztétikus megoldásokat. Erről a fényes, tükröződő felület, és a kristályüveg borítás győzi majd meg őket.

 

És azzal is tisztában vagy, hogy nem árt, ha valami nem csak szép, de tartós is, ami a Livolo bármely termékére igaz: az edzett üvegnek hála szinte lehetetlen felsérteni a tükörsima felületet, és mindezek tetejébe még tűzálló is a konstrukció. A cseppálló kivitel is alap, így pedig a fürdőszobai szekrényed mellé is felszerelheted, mert a zárlat kizárt!

 

 

Sem a praktikumról, sem a designról nem kell lemondanod

A Livolo konnektor-kapcsoló párosításával semmiről nem kell lemondanod. Sem a designról, sem arról a belsőépítészeti elképzelésről, ami a Te vagy egy szakember fejéből kipattant.

 

Természetesen a praktikum sem szenved csorbát, hiszen ezek a kapcsolók kényelmesen és egyszerűen használhatóak, biztonságosak, és, mivel nem színeződnek el, modern formájukkal hosszú időn keresztül díszítik majd bármely szoba falát.

Szólj hozzá te is!