A kristályüveg ragyogása

 

A modern design kedvelt elemei a különféle üveg felületek és tárgyak. Egy-egy szépen metszett váza, egy egyedi lámpabura vagy csillár igazán különleges kiegészítői lehetnek a lakás bármely helyiségének – a nappalinak éppúgy, mint a hálószobának.

 

Felejtsd el a műanyagot!

A legtöbb lakásban műanyag kapcsolókkal és konnektorokkal találkozhatsz. Csak gondolj az ismerőseid, rokonaid otthonaira, és próbáld meg felidézni, hogy milyen kapcsolókat láttál a falakon. Két eset lehetséges: vagy egyáltalán nem emlékszel, hogy milyen villanykapcsolókat és konnektorokat használnak, vagy megragadt az emlékeidben a műanyag kivitel. Pedig egy modern, designos lakásban egy műanyag villanykapcsoló hihetetlenül kiábrándító. Nem csak azért, mert ezek a kiegészítők nem tükröznek semmiféle eleganciát, és így az összképet is rontják, hanem azért is, mert kevésbé lesznek tartósak, mint például egy edzett üvegből készült modell.

LIVOLO kristályüveg érintőkapcsoló, a lakás ékszere 

Az edzett üvegből készült Livolo érintőkapcsolók esztétikus formát kölcsönöznek még egy olyan hétköznapi tevékenységnek is, mint amikor felkapcsoljuk a világítást az otthonunkban. A tökéletesen megmunkált kristályüveg magára vonja a kíváncsi tekinteteket, és szinte beragyogja az egész lakást, de ennél jóval többet is tud. A design önmagában ugyanis még nem minden; ha nem párosul funkcionalitással, akkor nem teszünk egyebet, csak haszontalan, ám mutatós kiegészítőket szerelünk be, amikkel a legkevésbé sem leszünk elégedettek.

Szerencsére a Livolo kristályüveg szerkezetű érintőkapcsolói nem csak a szemet gyönyörködtetik, de praktikusak is. Az edzett üvegnek hála nem karcolódnak, így hosszú időn keresztül emelik majd a lakás fényét. Mindemellett még tűzállóak is, a cseppálló tulajdonságuknak köszönhetően pedig a fürdőszobába is gond nélkül beszerelhetőek. A Livolo kristályüveg érintőkapcsolóit sokféleképpen jellemezhetjük, hiszen divatosak, modernek, univerzálisak – vagyis minden környezetbe remekül illenek –, egyszóval a lakás ékszerei.