Kedves látogatónk. Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.Részletek
"Végre egy innovatív, illetve esztétikus termék amely nem a hagyományos kapcsolók sorát bőviti. Nagyon remekül müködnek hagyományos, illetve LED fényforrások esetén is. Hihetetlenűl egyszerű megoldani a multikapcsolós rendszert(altarnatív) mert a com szállal megoldható a fényforrások működtetése bárhol a lakásban. A távvezérelhetőség már szinte hihetetlen kategóriàba emeli a terméket. Nekem nagyon bevállt. Jelenleg is folyamatosan cserélem Livolo termékeire a hagyományos kapcsolókat ill. dugaljakat. Csak ajánlani tudom mindenkinek."
- K. András - Budapest
"Többféle kapcsolót és konnektort vettem. Mindegyikkel teljesen meg vagyok elégedve. Például, ha a kapcsoló a szobán kívül van, be sem kell nyitni hogy lássam felkapcsolva felejtettem-e. A távirányítósok is tökéletesen működnek. Tisztelettel: G. Tibor - egy elégedett vásárló"
- G. Tibor - Budapest
"A LIVOLO kapcsolók és dugaljak nagyon modernek és jól alkalmazkodnak minden igényhez, úgy szakmailag, mint esztétikailag is. Egyszerű üvegfelületük és touch control vezérlésük, könnyű tisztán tarthatóságuk miatt is nagyon kedvelem. A színválasztéka lehetővé teszi, hogy a lakás stílusához is könnyen tudjak igazodni. Az árai számomra az eddig ismert üveg kapcsolók közül a legkedvezőbbek. Nagyon kedvelem a távirányítós megoldást, mert nem kell felugrálnom, ha esetleg el szeretném oltani a villanyt, és már ágyban vagyok. Egyszóval számomra ez a LIVOLO család egyszerre nyújtja azt a kényelmet és esztétikumot amire sokáig vártam."
- Zs. R. Erzsébet - Szeged
"Nagyon örülök neki, hogy rátaláltam erre a különleges kapcsoló családra, mert már régóta kerestem valami nagyon más, nagyon új, nagyon letisztult eleganciával bíró, egyedi eszközt a lámpák kapcsolására, a konnektorok szép megjelenítésére."
- P. Tamás - Budapest